top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Nieuwe website Koploperproject online!

Yes, het is zover! De nieuwe website van het Koploperproject is klaar! 😀


Schermafdruk van de homepage van het Koploperproject

In 2010 ben ik in Friesland gestart met het allereerste Koploperproject om bedrijven en andere organisaties op een praktische manier te helpen verduurzamen. Door samen met andere bedrijven in een groep op een gestructureerde manier aan de slag te gaan, leer je veel van elkaar. De Koplopers geven het goede voorbeeld, trekken het peloton mee en werken zo samen aan een duurzame regionale economie.


Inmiddels zijn er, samen met vele lokale partners en een groeiend aantal adviseurs, al zo’n 50 Koploperprojecten uitgevoerd met meer dan 450 enthousiaste deelnemers door heel Nederland. En er komen steeds meer bij, want de formule blijkt goed aan te slaan.


De informatie over het Koploperproject stond tot nu toe op een pagina van DZyzzion. Maar omdat het steeds meer een gezamenlijk project wordt van vele partijen, werd het echt tijd voor een onafhankelijke website waar we landelijk mee voor de dag kunnen komen. En het resultaat mag er zijn. Op koploperproject.nl vind je alle ins- en outs van het project: hoe werkt het, wat levert het op, welke Koplopers zijn er al, nieuws, inspirerende events en veel meer. Ook een aanrader voor gemeenten en ondernemersverenigingen die hun bedrijven willen helpen om te verduurzamen. Check it out!


Wil je regelmatig op de hoogte blijven van nieuwe Koploperprojecten, ervaringen van Koplopers en andere ontwikkelingen? Dan kan je je (via de nieuwspagina op koploperproject.nl) ook aanmelden voor de nieuwsbrief, die naar verwachting 3 keer per jaar zal verschijnen.

bottom of page