top of page

Meer duurzame zaken

 

 
Veelzijdig

 

Advies over duurzaam ondernemen en gebiedsontwikkeling is onze core business. Daarnaast zijn we u graag van dienst bij gerelateerde duurzame zaken, zoals:

 

  • beleidsontwikkeling voor overheden

  • onderzoek

  • schrijven van publicaties

  • projectmanagement

  • organisatieverandering

  • inspirerende lezingen tegen een maatschappelijk verantwoorde prijs

  • geven van gastcollege's

  • discussieleiding op symposia

 

Wij denken graag met u mee

 

Regelmatig denken we ook belangeloos mee met andere enthousiaste mensen om duurzame zaken tot stand te brengen, gewoon omdat we het belangrijk vinden.

 

Aan de slag …

 

Heeft u interesse? Wilt u eens verder praten? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanbieding boek Duurzame Winst voor MKB aan Hans Biesheuvel van MKB-Nederland

Aanbieding boek Duurzame Winst voor MKB aan Hans Biesheuvel van MKB-Nederland

Jaap de Vries als dagvoorzitter tijdens opening kantoor DGMR met Jacqueline Kramer

Jaap de Vries als dagvoorzitter

"In een gastcollege over duurzaamheid aan eerstejaars BKM en HRM- studenten van NHL Hogeschool heeft Jaap de Vries van DZyzzion ons met kennis en veel concrete voorbeelden het belang van het thema Duurzaamheid getoond, zowel voor organisaties als voor het persoonlijke leven. Bedankt Jaap!"

Martie de Vreugt

Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL)

"Tijdens een symposium over sociaal ondernemerschap voor studenten van de RUG heeft Jaap de studenten ruim een uur lang weten te boeien. Ook heeft hij het besef weten te creëren dat duurzame mobiliteit de toekomst is en ieder individu hierin het verschil kan maken. Naast zijn interessante verhaal en gepassioneerde visie, kan Jaap ook enorm leuk vertellen!"

Hannah Kistemaker

Voorzitter Symposiumcommissie Enactus - University of Groningen

"De gastles zat goed in elkaar en de presentatie was prikkelend! De leerlingen zijn een stuk bewuster geworden, mede dankzij jouw workshop."

Joost Kooiman

OSG Sevenwolden, Heerenveen

"Op 13 november j.l. organiseerde de Energie coöperatie Bovensmilde e.o. een bijeenkomst voor het lokale MKB in de Smildes met als thema; “Ondernemen in transitie". Keynote speaker van de avond was Jaap de Vries van DZyzzion. Hij nam de Smildeger ondernemers op inspirerende wijze mee naar een kansrijk duurzaam ondernemerschap. Transities als noodzaak vanuit het oogpunt van ondernemerschap als wel vanuit het oogpunt van een leefbare toekomst voor ons en onze wereld. We zijn Jaap zeer erkentelijk voor zijn bevlogen en gefundeerde visie op toekomstig ondernemerschap."

Fred Landwaart

Penningmeester Energie Coöperatie Bovensmilde e.o.

bottom of page