top of page

Over DZyzzion

 

Bewuste keuzes

 

DZyzzion – spreek uit ‘decision’ [Engels] – staat voor het maken van bewuste keuzes. Keuzes die een duurzame wereld dichterbij brengen en daarbij ook goed zijn voor uw bedrijf, organisatie of gebied. Keuzes dus, die meerwaarde scheppen voor mens, milieu en economie.

 

Social enterprise

 

DZyzzion is een 'social enterprise' of 'sociale onderneming': "een zelfstandige onderneming die een product of dienst levert en primair en expliciet een maatschappelijk doel nastreeft, dat wil zeggen een maatschappelijk probleem wil oplossen" (SER, mei 2015). Zie onze visie en missie.

 

Wat doen we?

 

Advisering is de kernactiviteit van DZyzzion. Dat doen we voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Daarnaast verrichten we onderzoek en dragen we graag ons steentje bij aan netwerk- en onderwijsactiviteiten op het gebied van duurzaamheid. We verzorgen ook publicaties met betrekking tot dit onderwerp. Lees meer over onze adviesdiensten.

 

Ondernemen met passie

 

Bij DZyzzion werken we vanuit passie. Passie voor duurzaamheid, voor onze prachtige planeet, voor mensen, voor ondernemers met hart voor hun zaak. We zijn ervan overtuigd dat samenwerken op basis van een gedeelde passie tot de beste resultaten leidt. De Koploperprojecten zijn daar een mooi voorbeeld van.

 

Wie zijn wij?

 

DZyzzion is opgericht door Jaap de Vries. Hij heeft ervoor gekozen om zoveel mogelijk in netwerkverband samen te werken met andere bedrijven. Zo blijven we flexibel en houden we de kosten voor de opdrachtgevers laag. En natuurlijk ondernemen we zelf ook zo duurzaam mogelijk.

 

Lidmaatschappen

 

DZyzzion is lid/partner van diverse platforms voor duurzame ontwikkeling en ondernemerschap. Zie de logo's onderaan deze pagina. Klik op het logo om naar de website te gaan.

DZyzzion staat voor het maken van duurzame keuzes. Wat zegt Wikipedia hierover?
 
 
 
 
 
 
Jaap de Vries

 

Opgeleid aan de TU Delft als civiel ingenieur. Al tijdens de opleiding geïnteresseerd geraakt in duurzaamheid. Jarenlang in het buitenland gewerkt als adviseur duurzame stedelijke ontwikkeling. Sinds 2012 weer actief in Nederland als vestigingsleider van een ingenieursbureau en sinds mei 2014 eigenaar van adviesbureau DZyzzion. Initiatiefnemer en trekker van de Koploperprojecten duurzaam ondernemen.

 

Lees meer > 

Jaap de Vries als spreker.jpg
Ambitie2020 logo
Duurzaam bedrijfsleven
DuurzaamMKB-supporter
Fossylfrij Fryslân
Groene Generatie NL
Groene Zaken
Impact Noord
MVO Alliantie Noord-Nederland
Klimaatplein
MVO Nederland
Nederlandse Klimaatcoalitie
VVM Netwerk van Milieuprofessionals
bottom of page