top of page

Duurzaam ondernemen

 

 
De samenleving verandert

 

Steeds meer bedrijven en andere organisaties zijn zich ervan bewust dat de samenleving snel aan het veranderen is en nieuwe eisen stelt aan de bedrijfsvoering en de product- en dienstverlening. Energiebesparing, afvalscheiding en CO2-reductie zijn daarbij belangrijk, maar duurzaam ondernemen gaat veel verder!

 

Verantwoord ondernemen

 

Overheden, bedrijven en consumenten vragen steeds vaker om maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Verantwoord omgaan met ons milieu en dat van toekomstige generaties is belangrijk, maar het gaat bijvoorbeeld ook over de manier waarop u omgaat met uw personeel en zakendoet met partners in uw keten. Doordat de wereld steeds transparanter wordt, is het zaak om uw bedrijf of organisatie hierop goed voor te bereiden. Duurzaam ondernemen is vandaag de dag een 'licence to operate'. En natuurlijk is het ook gewoon netjes ondernemen

Klik op een van onderstaande links voor meer informatie over onze adviesmogelijkheden:
Transitie 2.png
PROFIT

 

Duurzame winst

Klaar voor de toekomst

 

Behalve een licence to operate biedt duurzaam ondernemen ook enorme kansen om te innoveren, nieuwe markten te ontginnen en oplossingen te bieden voor de enorme uitdagingen waar onze samenleving momenteel voor staat. Impact ondernemen, circulair ondernemen, duurzaam innoveren, cradle to cradle, doughnut economics, biobased economy, biomimicry, klimaatneutraal ondernemen, sociaal ondernemen ... hoe je het maar wilt noemen, het zijn kansen voor innovatieve bedrijven!

People Planet Profit

In ecosystemen overleven de soorten die zich het beste weten aan te passen aan veranderende omstandigheden. Dat geldt ook voor bedrijven. Slim anticiperen op de transities die momenteel gaande zijn, dat is toekomstbestendig ondernemen!

Duurzaam ondernemen is meerwaarde creëren voor mens, milieu en bedrijf

DZyzzion circulair.png
covid-4948866_1920.jpg

Duurzaam ondernemen zal na de coronacrisis nog belangrijker worden, aldus Jaap de Vries. Lees hier waarom.

Visie actie en communicatie

 

Duurzaam ondernemen vraagt om visie, actie en communicatie. Zonder visie weet u niet waar u uitkomt. Zonder actie blijft u dromen. Zonder een juiste communicatie bent u misschien goed bezig, maar het is zonde dat niemand dat weet. DZyzzion helpt u op alle drie gebieden verder. Met een praktische werkwijze die aansluit op uw bedrijf of organisatie. Maatwerk dus! Kijk hiernaast voor een overzicht van adviesproducten waarvoor u bij DZyzzion terecht kunt.

 

Wij helpen u verder

Vanuit onze jarenlange ervaring met alle aspecten van duurzaam ondernemen, hebben wij inmiddels vele bedrijven en organisaties op weg geholpen om duurzaamheid concreet te maken en daarmee ook direct praktische voordelen te realiseren. Ook hebben we een groot netwerk van professionals met know-how op aanvullende vakgebieden. Zo helpen we u altijd verder!

Aan de slag …

 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie of bedrijf kunnen betekenen op het gebied van duurzaam ondernemen, neem dan contact op.

Visie Actie Communicatie

Drie onmisbare ingrediënten voor duurzaam ondernemen

TheGlobalGoals_Logo_and_Icons.png

De duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN kunnen helpen om uw MVO-visie en ambities vorm te geven

bottom of page