top of page

DuOn-Toolkit

 

Duurzaam ondernemen

 

Duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker en biedt veel kansen voor uw bedrijf. Met behulp van de DuOn-Toolkit van DZyzzion maakt u een vliegende start. Voor bedrijven die al goed op weg zijn, is het een mooie kans om de vorderingen en verdere verbeteringsmogelijkheden in beeld te brengen.

 

Doel

 

De DuOn-Toolkit helpt u om snel duidelijk te krijgen wat precies de kern is duurzaam ondernemen voor uw specifieke bedrijf en om direct praktisch aan de slag te gaan. Een ervaren MVO-adviseur van DZyzzion gaat samen met u met de DuOn-Toolkit aan de slag. Daardoor bespaart u zelf veel tijd.

 

Inhoud

 

De DuOn-Toolkit bestaat uit de volgende tools:

 

  1. De DuOn-Scan. Wij stellen een compleet duurzaamheidsprofiel op van uw bedrijf. Zowel de bedrijfsvoering, de product- en dienstverlening als uw waardeketen komen aan bod. U ziet direct wat er al goed gaat en wat er beter kan. Met een schat aan praktische aanbevelingen.

  2. De Milieubarometer. Met deze online-tool leert u de milieuprestaties van uw bedrijfsvoering te monitoren. U ziet snel wat de belangrijkste milieueffecten zijn en waar kostenbesparing mogelijk is. Ook brengen we hiermee de CO2-footprint in beeld.

  3. De DuOn-Agenda. Met deze tool zetten we samen de aanbevelingen uit het duurzaamheidsprofiel en de maatregelen uit de Milieubarometer om in een praktisch actieplan (de DuOn-Agenda).

Aan de slag ...

 

Wilt u ook snel van start met duurzaam ondernemen of bent u toe aan een volgende stap? Neem dan contact op.

Aanbieding!

Praktisch duurzaam ondernemen met de DuOn-Toolkit van DZyzzion
Duurzame Winst met de DuOn-Toolkit van DZyzzion
DuOn-Scan
Milieubarometer
DuOn-Agenda - praktisch MVO-actieplan
bottom of page