top of page

Advies

 

U kunt bij DZyzzion terecht met al uw vragen op het gebied van duurzaamheid. En mochten wij het zelf echt niet weten dan kunnen we u altijd verwijzen naar een van onze partners.

Duurzaam ondernemen
Duurzame gebiedsontwikkeling
Meer duurzame zaken
Duurzaam ondernemen

 

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker voor bedrijven, maar ook voor overheden en andere niet-commerciële organisaties. We zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) steeds meer een ‘licence to operate’ wordt. Maar echt duurzaam ondernemen betekent ook dat u anticipeert op veranderende maatschappelijke omstandigheden en de transitie naar een duurzamere samenleving ziet als een kans om uw bedrijf en uw product- en dienstverlening te vernieuwen: Toekomstbestendig ondernemen dus. DZyzzion helpt u snel op weg met de juiste tools, advies en begeleiding.

Duurzame gebiedsontwikkeling

 

Ook als het gaat om gebiedsontwikkeling – van nieuwe woonwijken tot herstructurering van bedrijventerreinen – wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Ook hier is het zaak om in elke stap bewuste keuzes te maken voor mens, milieu en economie. Dat betekent dat ook het proces van gebiedsontwikkeling anders wordt dan voorheen. DZyzzion adviseert overheden en marktpartijen om te komen tot toekomstbestendige gebieden.

Meer duurzame zaken

 

Naast deze twee hoofdthema’s kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere zaken die inhoudelijk dan wel procesmatig met duurzaamheid te maken hebben.

bottom of page