top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Drukbezocht Koplopersymposium Midden-Groningen

Bijgewerkt op: 31 jan. 2020


In een volle Noordsuythoeve in Noordbroek stonden de deelnemers aan het Koploperproject Midden-Groningen op het podium. Daarmee lieten ze zien wat ze aan duurzaamheid doen en wat hun ambities nog zijn. Daarmee inspireerden ze vele andere ondernemers in de zaal.

Volle zaal op het Koplopersymposium in Noordbroek

Sprekers waren verder onder meer Gjalt de Jong, hoogleraar aan de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen en Nienke Homan, gedeputeerde van de Provincie Groningen.

Op het marktplein konden de bezoekers verder kennismaken met duurzame producten zoals elektrische auto's, warmtekorven en hennepthee. Gigi de Olanda zorgde voor overheerlijke duurzame Italiaanse hapjes.

Aan het einde van de middag werd de Koploperprijs uitgereikt door Anja Woortman, wethouder van de gemeente Slochteren en juryvoorzitter. Deze prijs is bedoeld voor de deelnemer die de communicatieopdracht uit het project het meest overtuigend heeft uitgevoerd. De winnaar is geworden Vegters Banketfabriek in Hoogezand! De tweede prijs ging naar Molenheerdt Tijdelijk | Samen Wonen in Siddeburen en de derde prijs naar Wardenburg Beveiliging & Telecom in Kolham. Alledrie van harte gefeliciteerd!!

Alle Koplopers ontvingen een certificaat van deelname.

De Koplopers met hun deelnamecertificaat

Lees hier het verslag op de website van het Koploperproject Groningen.

Zie hier het nieuwsbericht over de start van dit project, de deelnemers etc.

Lees hier een artikel van Parkmanagement Midden-Groningen, een van de partners in dit project.

Hieronder vind je een kleine fotoimpressie.

bottom of page