top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

2e Koploperproject Leeuwarden is los

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Eerder berichtten we al over de informatiebijeenkomst voor het tweede Koploperproject in Leeuwarden. Afgelopen dinsdag vond de startbijeenkomst plaats bij Lodema Electrotechniek op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden. Na een voorstelronde met de kersverse Koplopers vulde iedereen de DuOn-quickscan in, een sterk verkorte versie van de uitgebreide DuOn-Scan, waarmee de deelnemers in het project aan de slag gaan. Veel deelnemers bleken al goed op weg te zijn. Maar op diverse onderwerpen zijn nog verbeteringen mogelijk. Daarmee gaan we in de komende maanden intensief aan de slag. De vragen in de quickscan maakten alvast een interessante discussie los.

Nadat de groep even op de foto was gegaan, gaf Jaap de Vries een presentatie over duurzame ontwikkeling, duurzaam ondernemen en de vervolgstappen in het project. Tjitske Jeltema vertelde over het belang dat de Provincie Fryslân aan het Koploperproject hecht.

De Koplopers zullen inhoudelijk worden begeleid door Jaap de Vries en Marlies Ballemans. We zien er naar uit om met deze nieuwe groep Koplopers aan de slag te gaan!

De deelnemers aan dit nieuwe Koploperproject zijn:

  • Taxi Beimers

  • Verno BV materiaal verhuur

  • Alfa accountants & adviseurs

  • Nivo Noord

  • Grafische Groep Van der Eems

  • ROC Friese Poort

  • Van der Geest schilderspecialisten

  • Lodema Electrotechniek

Er is nog plaats voor 2 à 3 extra deelnemers. Het is de laatste kans om deel te nemen aan een Koploperproject met een interessante subsidie van de Provincie Fryslân! Interesse of ken je nog bedrijven in Leeuwarden voor wie het interessant kan zijn? Neem dan zo snel mogelijk contact op met mevr. C. Bijlsma van de gemeente Leeuwarden: catharina.bijlsma@leeuwarden.nl, tel. (058) 233 81 65.

Zie hier het persbericht van de gemeente in Ondenemend Leeuwarden

Zie hier het nieuwsbericht van het Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort in Leeuwarden. Het ROC deed eerder al mee vanuit de vestiging in Drachten en is daar zeer enthousiast over.

Klik hier voor de website van het Koploperproject.

Zie hieronder eerdere nieuwsitems over het eerste Koploperproject in Leeuwarden:

bottom of page