top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Record aantal Koplopers op weg naar eindstreep

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Een recordaantal van 50 ondernemers zal op het komende Koplopersymposium op 8 juni hun Koploperproject afsluiten. Het betreft bedrijven in de gemeenten De Friese Meren, Smallingerland, Leeuwarden, Achtkarspelen en Kollumerland. Al deze bedrijven zijn begeleid door Marlies Ballemans en Jaap de Vries van DZyzzion.

Om deze mijlpaal te vieren, nodigde gedeputeerde Hans Konst de 50 Koplopers uit voor een bijeenkomst op woensdag 4 maart op het provinciehuis in Leeuwarden.

Na een uitleg van Age Knol van de Provincie Fryslân over de opzet van het symposium, gaf gedeputeerde Hans Konst de aanwezigen veel complimenten over hun praktische aanpak en de resultaten die dat oplevert. Hij maakte daarbij ook bekend dat de provincie Fryslân zelf ook (nog) meer aan MVO wil gaan doen en zo het goede voorbeeld wil blijven geven.

Vervolgens ging Hans Konst met de Koplopers op een ludieke foto waarbij ze samen het cijfer 50 vormden.

Zie hier het nieuwsbericht op de site van het Koploperproject.

bottom of page