top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Nieuw Koploperproject in Oosterhout

Bijgewerkt op: 20 sep. 2022


Na de zomer starten we met een nieuw Koploperproject in Oosterhout. Nicolette Loonen van de Stichting Oosterhout SDG Lokaal benaderde ons een paar maanden geleden. De stichting heeft de laatste paar jaar veel inspirerende activiteiten georganiseerd rondom de SDG's en wil nu graag iets concreets bieden waarmee Oosterhoutse ondernemers praktisch aan de slag kunnen. Na een zoektocht op Internet vond Nicolette het Koploperproject en was gelijk enthousiast. Een korte presentatie van Jaap de Vries op het evenement Oosterhout SDG Lokaal in april dit jaar werd ook heel positief ontvangen door de aanwezige ondernemers. Daarop besloten we samen aan de slag te gaan en het project in de steigers te zetten.


Naast de stichting Oosterhout SDG Lokaal is ook de gemeente Oosterhout actief betrokken. Zo heeft de gemeente al een collectief aanbod geregeld, waarmee alle ondernemers in de gemeente gratis gebruik kunnen maken van de Milieubarometer.


Ook leuk om te melden is dat Dominique Aarts van Van Oers Accountants & Adviseurs als lokale adviseur zal worden ingeschakeld. Dominique is duurzaamheidsadviseur en heeft inmiddels ervaring met het Koploperproject als deelnemer aan het Koploperproject voor accountantskantoren, dat we recent samen met brancheorganisatie SRA hebben uitgevoerd.


De kick-off is gepland op 10 november 2022 in de raadzaal van de gemeente Oosterhout. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich hier aanmelden via de website van Oosterhout SDG Lokaal.


Zie hier een persbericht in Oosterhout Nieuws.



44 weergaven
bottom of page