top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Koploperproject genomineerd voor de Duurzame Dertig!

Al meer dan dertien jaar werken we keihard - samen met een groeiende groep enthousiaste adviseurs plus vele lokale partners als gemeenten, ondernemersverenigingen en duurzaamheidsnetwerken - aan toekomstbestendige bedrijven en organisaties. Die dragen samen bij aan het versterken en leefbaar houden van de regio's.


We zijn begonnen in één gemeente in Friesland en hebben inmiddels al meer dan 50 Koploperprojecten uitgevoerd in vele provincies, met groepen van gemiddeld 10-12 deelnemende (vooral MKB) bedrijven en andere organisaties als gemeenten, scholen en zorginstellingen. Door van het project en van elkaar te leren is duurzaam ondernemen bij hen in een stroomversnelling gekomen. Op hun beurt hebben de deelnemers weer hun medewerkers en andere bedrijven geïnspireerd om te verduurzamen: klimaatneutraal, circulair en inclusief.

Duurzame Dertig logo

Wat zou het mooi zijn als we als kroon op ons werk ook de Duurzame Dertig verkiezing zouden winnen! Een verkiezing voor mensen en bedrijven met een hart voor duurzaamheid, georganiseerd door Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad, in samenwerking met Noord-Nederland verdient Circulair. In de komende dagen krijgen alle dertig genomineerden een plekje in de etalage van de dagbladen. Op donderdag 6 juli is de prijsuitreiking op een inspirerende zomeravond in de Sluisfabriek in Drachten.


Het Koploperproject duurzaam ondernemen is hiervoor genomineerd! Je kunt hier op ons stemmen. Heel veel dank voor jouw stem!Eén van de bijna 50 groepen enthousiaste Koplopers (foto: Huisman Media)
Eén van de meer dan 50 groepen enthousiaste Koplopers (foto: Huisman Media)Comentários


bottom of page