top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Ondernemers snakken naar meer informatie over verduurzamen @NOS

Bijgewerkt op: 31 jan. 2020


Dit kopt de NOS vandaag, naar aanleiding van een enquête van de Kamer van Koophandel. Daaruit blijkt dat veel zzp'ers en mkb'ers het gebrek aan informatie als grootste struikelblok zien. 70 procent van de deelnemende ondernemers wil meer ondersteuning en informatie bij het verduurzamen. Ook willen ze graag meer geslaagde voorbeelden zien van andere bedrijven. Lees hier het hele artikel.

Dat is nu precies waar wij de afgelopen 9 jaar al vele bedrijven mee vooruit hebben geholpen, met onze Koploperprojecten duurzaam ondernemen. Daarvan hebben we er al zo'n 37 uitgevoerd in meerdere provincies, met ongeveer 350 deelnemende bedrijven en andere organisaties, zoals gemeenten, zorginstellingen, woningcorporaties en onderwijsinstellingen. In zo'n project ga je samen met andere ondernemers praktisch aan de slag. Je leert precies wat je al goed doet en wat er nog beter kan. Je ontwikkelt een praktisch actieplan en leert beter communiceren over duurzaamheid, milieu, energie, circulair ondernemen, sociaal ondernemen etc. Naast de Koploperprojecten kan DZyzzion je ook individueel vooruit helpen.

Dus wil je ook aan de slag met duurzaam ondernemen, kijk dan snel op DZyzzion.nl of meld je aan voor een Koploperproject. In de komende periode starten we weer verschillende nieuwe projecten, samen met diverse gemeenten. In veel gevallen is er ook subsidie beschikbaar voor deelname.

Ook voor een inspirerende lezing over duurzaam ondernemen en gerelateerde onderwerpen kan je terecht bij DZyzzion.

Logo Koploperproject duurzaam ondernemen

79 weergaven
bottom of page