top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Koploperproject Assen van start!

Bijgewerkt op: 31 jan. 2020


Vlnr: Erik Zigterman (Rabobank), Reinder Hoekstra (NMF), Jaap de Vries (DZyzzion), Noor van Leeuwen (Assen voor Assen)

Nadat eerder al vele groepen ondernemers in Friesland en Groningen meededen aan een Koploperproject, gaat nu ook een eerste Koploperproject in de provincie Drenthe van start. Voor dit project hebben stichting AssenvoorAssen, Natuur en Milieufederatie Drenthe, Rabobank Assen en Noord-Drenthe en DZyzzion, partners in de MVO-Alliantie Noord Nederland, de handen ineengeslagen en afgelopen week is de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Begin oktober start een eerste groep bedrijven uit Assen en omgeving. Het is de bedoeling dat later in het jaar nog twee groepen van start gaan.

Het Koploperproject helpt bedrijven om in kleine groepen op een inspirerende en praktische manier aan de slag te gaan met toekomstbestendig ondernemen. De wereld is op dat gebied aan verandering onderhevig en de transitie naar een duurzame, circulaire en inclusieve economie wordt steeds belangrijker. Dat stelt nieuwe eisen aan bedrijven en organisaties en door mee te doen aan het koploperproject kunnen deze bedrijven en organisatie koploper worden in duurzaam ondernemerschap.

Door subsidie van de gemeente Assen en de Provincie Drenthe en de inzet van AssenvoorAssen, Natuur en Milieufederatie Drenthe, Rabobank Assen en Noord-Drenthe en DZyzzion worden de kosten voor deelname verdeeld tussen de deelnemers en de subsidiegevers.

Lees hier het volledige persbericht.

59 weergaven
bottom of page