top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

HSSC '61 investeert in duurzaamheid

Bijgewerkt op: 31 jan. 2020


Mede op basis van het actieplan in de Climate Makeover, uitgevoerd door DZyzzion, lukte het sportvereniging HSSC'61 in Hei- en Boeicop om een flinke financiële bijdrage te krijgen van ING Bank voor verduurzaming van hun gebouw. Naast de installatie van zonnepanelen, wordt de huidige cv-installatie vervangen door een biomassa installatie. Verder wordt de oude verlichting vervangen door led en worden diverse kleinere besparingsmaatregelen doorgevoerd. Behalve de bijdrage van ING, is subsidie verkregen vanuit de EDS (subsidieregeling Energiebesparing en Duurzame energie Sportaccommodaties). Met deze investeringen wordt HSSC'61 fossielvrij.

Zonnepanelen bij HSSC'61

Lees meer op de website van HSSC '61. Deze maand werden de zonnepanelen geïnstalleerd.

De Climate Makeover is praktisch actieplan voor klimaatneutraal ondernemen en is een initiatief van Klimaatplein. DZyzzion is een van de kennispartners van Klimaatplein en stelde al voor diverse bedrijven een Climate Makeover op.

51 weergaven
bottom of page