top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Inspiratieboekje fossielvrij ondernemen

Bijgewerkt op: 31 jan. 2020


Cover van het inspiratieboekje fossielvrij ondernemen

Voor ondernemers, KAM-managers, vastgoedbeheerders, wagenparkbeheerders en iedereen die zich binnen zijn organisatie bezig houdt met energie, is er nu het inspiratieboekje fossielvrij ondernemen van de Freonen fan Fossylfrij Fryslân. In dit boekje vind je vele mogelijkheden om af te stappen van fossiele brandstoffen in je gebouw, bedrijfsprocessen en mobiliteit, geïllustreerd met praktische voorbeelden van bedrijven en organisaties die het nu al doen.

Dit boekje is geschreven door Jaap de Vries van DZyzzion, die ook de trekker is van het project '100 bedrijven fossielvrij'. De ambitie van dit project van de Freonen is om in 2018 - het jaar van de Culturele Hoofdstad Leeuwarden/Fryslân - honderd Friese bedrijven te hebben die geen fossiele brandstoffen meer gebruiken.

Het boekje (pdf) kan gratis worden gedownload van de site van het project.

51 weergaven
bottom of page