top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

DZyzzion steunt Clean2Antarctica

Bijgewerkt op: 31 jan. 2020


Vandaag heb ik een 'hexcore' gekocht. Wat is dat nu weer? Dat is een 3D-geprint zeshoekig bouwsteentje van de Solar Voyager, een door zonne-energie aangedreven elektrisch voertuig gemaakt van afvalplastic. Daar mee gaan avonturiers Wilco van Rooijen en Edwin ter Velde eind dit jaar op weg naar de geografische zuidpool: de meest spectaculaire en duurzame expeditie ooit, Clean2Antarctica. Wilco's boodschap: als wij dit kunnen, is zero waste en zero emission voor iedereen haalbaar. De missie zal wereldwijd in de media gevolgd worden door onder meer Discovery, CNN etc.

De Solar Voyager
Hexcores

Afgelopen dinsdag vertelde Wilco al op de Freonenbijeenkomst over fossielvrij ondernemen over zijn plannen, wat veel enthousiasme teweegbracht onder de ruim 100 ondernemers in de zaal. Als echte Freonen (vrienden) zegden velen direct al toe om deze prachtige expeditie te steunen. DZyzzion natuurlijk ook! Wil je ook helpen deze mooie droom te laten uitkomen? Kijk dan op www.clean2antarctica.nl.

Van harte aanbevolen!

Jaap de Vries

Certificaat van deelname van DZyzzion

50 weergaven
bottom of page