top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Koploperproject nu ook in Drenthe!

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Koploperproject Drenthe van start

Nadat vele bedrijven en organisaties de afgelopen jaren al deelnamen aan Koploperprojecten duurzaam ondernemen in Friesland en Groningen, starten we binnenkort ook in Drenthe met de eerste Koploperprojecten. Hiervoor is een unieke samenwerking opgezet tussen de MVO-Alliantie Noord Nederland, Assen voor Assen, Rabobank Assen en Noord-Drenthe, Natuur en Milieufederatie Drenthe, de gemeente Assen en DZyzzion. Het project wordt financieel ondersteund door de gemeente Assen en de provincie Drenthe, om zo de kosten voor de deelnemende bedrijven beperkt te houden.

Naast de Koploperprojecten zijn vanuit dit samenwerkingsverband ook projecten gestart op het gebied van ketens en kennisontwikkeling. Onderdeel daarvan is een grote MVO-Conferentie op 15 juni 2017, met als thema 'future-proof ondernemen en werken'.

Het project ‘Koplopers in duurzaam ondernemerschap’ helpt bedrijven om in kleine groepen op een inspirerende en praktische manier aan de slag te gaan met toekomstbestendig ondernemen. Ze worden hierbij individueel begeleid, maar leren ook veel van elkaar. Meer over de achtergrond van het project, ervaringen van deelnemers en meer, vind je hier.

Het is de bedoeling dat we eerst van start gaan met drie groepen van ongeveer 12 bedrijven in de regio Assen en omgeving. Daarna breiden we mogelijk uit naar de rest van Drenthe.

Ben je ondernemer in Assen en omgeving en wil je graag 'the next step' zetten op weg naar toekomstbestendig ondernemen? Of ken je bedrijven die mogelijk interesse hebben? Aanmelden kan via info@mvoalliantie.nl. Vragen? Neem dan gerust contact op.

Klik hier voor meer informatie en de brochure.

53 weergaven
bottom of page