top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Verdien een adviestraject naar 100% klimaatneutraal

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Als organisatie binnen 1 jaar 100% verantwoordelijkheid nemen voor de eigen impact op klimaatverandering? Dat kan nu met de tweede editie van de Climate Makeover.

Vijfentwintig organisaties maken kans op een gratis adviestraject richting een klimaatneutrale organisatie. Gestart wordt met het verkrijgen van inzicht in de CO2-voetafdruk. Dan volgt een advies over energiebesparing waarvan de maatregelen meteen voldoen aan de wet Milieubeheer. Vervolgens krijgen de organisaties tips over het duurzaam opwekken of groen inkopen van energie. Ten slotte volgt informatie over hoe met behulp van CO2-compensatie verantwoordelijkheid is te nemen voor het restant.

Waarom zou je meedoen aan deze actie? Het maakt je bewust van eigen energiekosten en hoe je hier op kan besparen. Je kunt jouw organisatie of product duurzaam en klimaatneutraal positioneren. Je hebt direct een competitief voordeel hebt bij duurzame inkopers. Ook bereid je je zo voor op (wet- en regelgeving in) de toekomst. En ten slotte krijg je een goed gevoel, omdat jij meewerkt aan een duurzamer wereld!

100% klimaatneutraal met de Climate Makeover? Dat kan! Start nu met kosten besparen en duurzaam ondernemerschap en meld je organisatie direct aan via de Climate Makeover inschrijfpagina. De 25 inschrijvers met de beste motivatie verdienen het adviestraject Dit initiatief is mede tot stand gekomen dankzij de Nederlandse Klimaatcoalitie en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Quotes van vorige Climate Makeover deelnemers:

  • "Met een beetje hulp naar CO2 neutraal zou mij erg trots maken. Die bijdrage aan de toekomst vind ik erg belangrijk.” Peter Vrouwe, bouwbedrijf Vrouwe

  • "Wij willen naast onze eigen processen verbeteren ook een inspiratie vormen voor de branche.” Marco Kotteman, Iedema Projectstoffering

DZyzzion is kennispartner van Klimaatplein, die deze actie mogelijk maakt, en gaat een aantal bedrijven in dit traject begeleiden.

29 weergaven
bottom of page