top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

14 januari: Congres 'De toekomst van duurzaam ondernemen'

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Graag nodigen we u uit voor het congres 'De toekomst van duurzaam ondernemen' op donderdagmiddag 14 januari in de Euroborg in Groningen. Samen met PMOG, Noorden Duurzaam, Assen voor Assen, Koploperproject, MVO Nederland en andere partijen, organiseren we een boeiende middag en presenteren wij de MVO-Alliantie Noord Nederland. Bent u actief met MVO in uw eigen bedrijf of organisatie of anderszins betrokken bij duurzaamheid, dan mag u deze middag niet missen!

De middag begint met een inspirerende lezing van Anne-Marie Rakhorst. Na de lezing maak je kennis met inspirerende voorbeelden van ambitieuze ondernemers uit ons netwerk. Koplopers van grote en kleine bedrijven uit Noord Nederland laten zien hoe zij de kansen die de toekomst biedt, grijpen. In challenge labs kun je vervolgens zelf aan de slag met de uitdagingen van de toekomst!

Meer informatie en inschrijven kan via de website van MVO-Nederland.


16 weergaven
bottom of page