top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Terschelling Koploper!

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Na een barre overtocht in gure regen en harde wind, kwamen we toch terecht in MooiWeer, een mooi bedrijf dat activiteiten, bedrijfsuitjes en evenementen organiseert op Terschelling. In de knusse ruimte van MooiWeer ging vandaag het Koploperproject duurzaam ondernemen Terschelling van start. Na een korte kennismaking en uitleg over het doel en de werkwijze van het project, meldden de onderstaande bedrijven zich enthousiast als deelnemer aan. Mogelijk sluit nog een zesde bedrijf aan. Sommige deelnemers zijn al goed op weg met duurzaamheid. Andere wat minder, maar ze willen allemaal verdere stappen zetten en daarbij graag van elkaar leren.

De deelnemers zijn:

  • MooiWeer BV

  • Puur Terschelling

  • Schapenboerderij De Zeekraal

  • Vakantiepark Tjermelân

  • Folkshegeskoalle Schylgeralân

Het project wordt uitgevoerd door Marlies Ballemans en Jaap de Vries vanuit DZyzzion, in nauwe samenwerking met de gemeente Terschelling en de Provincie Fryslân.

bottom of page