top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Koplopersymposium Oost-Groningen

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Op 1 december wordt het eerste Koplopersymposium in Groningen georganiseerd. 13 Groninger Koploperbedrijven namen dit jaar deel aan het Koploperproject. Zij gaan voor drievoudige duurzame winst. Meer dan 250 enthousiaste MKB-Koplopers in Friesland gingen hen al voor. De Groninger bedrijven presenteren hun resultaten tijdens het Koplopersymposium op 1 december in het Geert Teis Theater in Stadskanaal. Reserveer deze datum in uw agenda want het belooft een inspirerende, leerzame en verrijkende middag te worden.

Uitnodiging en aanmelden

Website Koploperproject Groningen

#OostGroningen #Koplopersymposium #Koploperproject #Koploperprijs #Duurzaamondernemen #MKB #Groningen

bottom of page