top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Duurzame Winst voor MKB vertaald

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Op de internationale conferentie ISO 26000 and the Global Social Responsibility Agenda in Stockholm op 20 en 21 oktober, presenteerden Hans Kröder en Jaap de Vries het boek Sustainable Profit for SMEs en de bijbehorende website.

De Nederlandse versie van het boek verscheen in 2012 en de eerste editie is inmiddels vrijwel uitverkocht. Hans en Jaap hebben beide veel internationale ervaring en wilden het boek daarom graag beschikbaar maken in het Engels. Bovendien willen ze dat ook bedrijven uit ontwikkelingslanden gemakkelijk toegang hebben tot praktische kennis over ISO 26000, evenals leerzame voorbeelden van MKB-bedrijven die deze richtlijn al hebben toegepast.

Daarom kan het boek gratis worden gedownload van de bijbehorende website iso26000forsmes.com. De droom van de auteurs is bovendien dat MKB-bedrijven van over de hele wereld hun ervaringen met elkaar kunnen delen. Via de website kunnen bedrijven dan ook hun eigen cases uploaden en zo hun ervaringen delen met andere bedrijven in de wereld. Vooralsnog staan er alleen een viertal cases op uit het Nederlandse boek, maar de hoop is dat dit spoedig wordt aangevuld met cases uit alle hoeken van de wereld.

Zie hier de Engelse website, met gratis download van het boek

Zie hier de website bij het Nederlandse boek, met diverse fimpjes over de bedrijven die als case zijn opgenomen.

38 weergaven
bottom of page