top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Koplopers Kollumerland ronden project af

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


De deelnemers aan het Koploperproject in Kollumerland rondden vorige week het project af met een afsluitende evaluatie en een gezellig etentje in De Dream in Dokkumer Nieuwe Zijlen. Ze gaven gemiddeld een cijfer 7,5 aan het project. Een mooie score. Toch valt er natuurlijk altijd iets te verbeteren. De Koplopers gaven meerdere nuttige tips mee. Zo leren we steeds weer van ieder nieuw project. Behalve dat ervaringen werden gedeeld, keken de Koplopers ook vooruit: Hoe kunnen ze nu verdere stappen zetten op het gebied van duurzaam ondernemen, hoe kunnen ze ook hun onderlinge uitwisseling voortzetten en contact houden met andere Koplopers in de provincie. We vonden het leuk om met deze groep samen te werken en wensen de deelnemers veel succes verder.

Zie hier een verslag van de bijeenkomst op de website van de gemeente Kollumerland.

Deelnemers geven een dikke duim voor het Koploperproject

bottom of page