top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Workshop ‘Jouw MVO-verhaal’

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Fryslân timmert goed aan de weg als het gaat om duurzaam ondernemen. Al meer dan 200 bedrijven en organisaties doen inmiddels mee aan een Koploperproject. Ze leren hoe ze duurzamer kunnen ondernemen en daarmee ook voordeel kunnen behalen voor hun eigen bedrijf. Een van de meest voorkomende vragen daarbij is 'hoe kan ik beter communiceren over MVO'. Daarom organiseert Marlies Ballemans (partner van DZyzzion), samen met twee experts op dit gebied - Elise Vonk en Christel Berkhout - een compacte workshop 'Jouw MVO-verhaal'. De workshop is zo opgezet, dat deze goed aansluit bij het traject dat de deelnemers aan de Koploperprojecten hebben doorlopen. Maar ook andere bedrijven kunnen meedoen.

De eerste twee workshops vinden plaats op dinsdag 24 maart bij Doppio Espresso in Joure en op dinsdag 14 april bij De Pleats in Burgum. Beide locaties zijn ook enthousiaste Koplopers! Meer informatie vind je in deze brochure.

Warm aanbevolen voor Koplopers en niet-Koplopers!

Jaap de Vries

bottom of page