top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Eerste Koploperproject Groningen van start

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Nadat in Friesland in bijna alle gemeenten inmiddels Koploperprojecten lopen, gaat nu ook in Groningen binnenkort het eerste Koploperproject duurzaam ondernemen van start! Veertien bedrijven hebben zich hiervoor aangemeld. Het project wordt financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van de Provincie Groningen, de Stichting Ondernemersbegeleiding en de gemeenten Veendam, Menterwolde, Oldambt, Vlagtwedde, Bellingwedde, Stadskanaal, Pekela.

DZyzzion heeft hiervoor samenwerking gezocht met een aantal enthousiaste partijen uit de regio: NoordBaak, Rein Advies en CirculairActief. Dit is een mooie mix van kennis, ervaring en netwerk in de regio.

De kick-of gaat plaatsvinden op 23 januari.

Klik hier voor het volledige persbericht.

Tijdens een eerste informatiebijeenkomst in maart in de prachtige Burcht in Wedde, bleek er al veel belangstelling te bestaan voor het Koploperproject.

bottom of page