top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

DZyzzion officieel van start!

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Op 1 mei gaat een nieuw bedrijf van start: DZyzzion - spreek uit: 'Decision' [Engels]. Het bedrijf is opgezet door Jaap de Vries. Hij was daarvoor werkzaam als vestigingsleider en senior adviseur bij advies- en ingenieursbureau DGMR in Drachten en heeft daar de afgelopen jaren het adviesgebied duurzaam ondernemen ontwikkeld. Daaruit zijn onder meer de Koploperprojecten duurzaam ondernemen ontstaan, die momenteel in veel gemeenten in Friesland en daarbuiten worden uitgevoerd. Het adviesgebied duurzaam ondernemen van DGMR wordt nu geheel overgenomen door Jaap de Vries. Samen met diverse partners gaat DZyzzion de komende jaren verder om de Koploperprojecten en andere duurzame initiatieven uit te bouwen. Overigens blijven DZyzzion en DGMR samenwerken op allerlei gebied, daarbij gebruik makend van elkaars expertise. Meer informatie vindt u op de website van DZyzzion: www.dzyzzion.nl.

34 weergaven
bottom of page