Nieuwe groep Koplopers van start in Het Hogeland

27 Jun 2019

Vanochtend is tijdens een ondernemersontbijt bij Technisch Expert Jansen in Uithuizen het 40e (!) Koploperproject toekomstbestendig ondernemen van start gegaan met een nieuwe groep van 10 deelnemers in de gemeente Het Hogeland. Samen met het Koploperteam, bestaande uit Ada Kruiter (CirculairActief), Reina Boels (ReinAdvies) en Jaap de Vries (DZyzzion), gaan ze de komende maanden aan de slag om een grote sprong voorwaarts te maken met duurzaam ondernemen.

 

Lees hier het uitgebreide verslag van de bijeenkomst op de website van Koploperproject Groningen.

 

Meer over de achtergrond van het Koploperproject, doelen, aanpak en ervaringen van deelnemers, klik hier.

 

 De deelnemers aan het Koploperproject in Het Hogeland. Foto: Huisman Media

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Gerelateerde berichten

Please reload