Geslaagde inspiratiebijeenkomst fossielvrij ondernemen

14 Jun 2017

Friese bedrijven gaan fossielvrij ondernemen

 

Tijdens Culturele Hoofdstad 2018 gaan de Freonen fan Fossylfrij Fryslân aan de wereld laten zien dat er onze provincie voorop loopt op het gebied van duurzame energie. Een van de projecten van de Freonen is '100 bedrijven fossielvrij'. Het doel is dat er in 2018 tenminste 100 Friese bedrijven zijn die geen fossiele brandstoffen meer gebruiken in hun gebouwen, bedrijfsprocessen en mobiliteit. Dat is een hele uitdaging, maar het kan nu al! Daarom is op 13 juni een inspiratiebijeenkomst georganiseerd bij ROC Friese Poort Centrum Duurzaam in Leeuwarden om bedrijven hiervoor enthousiast te maken. Ruim 100 deelnemers, vooral ondernemers, deelden ideeën en ervaringen met fossielvrij ondernemen en maakten elkaar enthousiast. Jaap de Vries van DZyzzion is trekker van dit project en organisator van de bijeenkomst. Zie hier een (foto)verslag van dit mooie event.

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Gerelateerde berichten

Please reload