top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

RUG/Campus Fryslân verzorgt wetenschapscolleges over duurzaam ondernemen

Bijgewerkt op: 31 jan. 2020


Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân

Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân verzorgt vanaf donderdag 14 maart vier wetenschapscolleges over Succesvol duurzaam ondernemen in een circulaire economie. Hiermee speelt de faculteit in op een groeiende ondernemersbehoefte. Wat bekent duurzaamheid precies voor mijn bedrijf? Waar gaat de circulaire economie over? Gaat duurzaamheid en circulair ondernemen niet ten koste van mijn concurrentiepositie? Tijdens de colleges komen de antwoorden op deze en andere vragen aan bod.

Het programma is ontwikkeld door experts in het vakgebied. Tijdens de colleges is er volop ruimte voor discussie met gelijkgestemde ondernemers en reflecteren deelnemers op de eigen organisatie en toekomst daarvan. Na afloop van de wetenschapscolleges ontvangen zij een certificaat van de RUG/Campus Fryslân. Tijdens de vier colleges komen de volgende thema’s aan de orde: Strategie & leiderschap (14 maart), Kennis & technologie (28 maart), Organisatie & implementatie (4 april) en Overheidsbeleid & transitie (17 april).

Jaap de Vries van DZyzzion verzorgt het derde college, waarin hij de deelnemers mee zal nemen in de praktische implementatie van duurzaam ondernemen.

Lees meer over het programma, kosten en aanmelding op de website van de Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân. De colleges worden gegeven aan het Zaailand 106 in Leeuwarden.

Download hier de brochure.

Brochure wetenschapscolleges Succesvol duurzaam ondernemen in een circulaire economie
62 weergaven
bottom of page