top of page
  • Foto van schrijverJaap de Vries

Word ook Freon fan Fossylfry Fryslân!

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


Met een aantal enthousiaste ondernemers en ander volk (de Freonen fan Fossielfry Fryslân) zijn we druk bezig om een prachtige actie voor te bereiden in het kader van Fryslân Culturele hoofdstad 2018. Dat jaar staat Fryslân internationaal in de belangstelling. Een van de vele mooie dingen die wij kunnen laten zien, is dat we al heel ver zijn met initiatieven op het gebied van schone energie. Via het programma Energy Now willen we dat uitgebreid etaleren.

Om in aanmerking te komen voor een Europese subsidie hebben we nog meer 'freonen' nodig vóór komende week donderdag. De tijd dringt dus. Wil je meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via het aanmeldformulier (vanwege de EU-subsidieaanvraag in het Engels). Er wordt wel enig commitment en een kleine financiële bijdrage gevraagd, maar ik ben ervan overtuigd dat het je veel gaat opleveren.

Zie ook de folder voor meer informatie en contactgegevens.

Lees hier een artikel over dit iniatiatief op Ondernemend Friesland.

139 weergaven
bottom of page